top of page
stg7.jpg

Добредојдовте до СВ.ЃОРГИЈКРОТОВО Црква

Црковен распоред

Контактирајте не за да резервирате приватни функции или услуги

Црковните служби

Црковно училиште

недела - 10:30 часот

 

Празници - 10:30 часот

недела - 10:30 часот

Празници - 10:30 часот

„Сакај го Господа, твојот Бог, со сето свое срце, и со сета своја душа, и со сета своја сила и со сиот свој ум.

„Сакај го својот ближен како себеси“.

ДВЕТЕ НАЈГОЛЕМИ ХРИСТОВИ ЗАПОВЕДИ

Church16.jpg

Поддржете ја нашата Црква

Јас сум параграф. Кликнете овде за да додадете 

свој текст и уредете ме. Тоа е лесно.

bottom of page