top of page

За нашата Црква

Свети Ѓорѓи е отворен за верници од сите возрасти и потекла. Ние го водиме нашето собрание во обожавање, продлабочување на врската со Бога, разбирање на учењата на Христос и на крајот до енергична вера.

Имаме долга, горда историја да им служиме на луѓето од нашата заедница. Преку посветеноста на нашето раководство, членовите на персоналот и волонтерите, ние сме посветени на учењата на Исус Христос и сме тука да ја шириме Неговата порака. Контактирајте не денес за да дознаете повеќе за да станете дел од заедницата на Свети Џорџ. Донирајте подолу за да ни помогнете да им помогнеме на другите.

bottom of page